26 jun 2009, 12:31

Хайку (разходка в дъжда) 

  Poesía » Formas orientales
689 0 12

Ливада горска,
толкова тайни скрила,
пред нас се откри.

 

                                      Навесът скалист
                                      подслони любовта ни.
                                     А навън вали.

 

Окъпан от дъжд,
стар храст клони разпери.
Вода и живот.

© Весислава Савова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??