21 ene 2017, 18:13

Хей, Море 

  Poesía
350 0 5

Хей, Море

 

От тебе Слънчо сутрин се показва.

Полека осветява небосклона.

Затопля всичко. Привечер залязва

и в непрестанната гонитба, мрака гони.

 

Спокойно или бурно, но с вълнение

дори и мъртво, никога не спиш.

На твоя бряг заставам със вълнение.

А ти към мене вечно се стремиш.

 

При тебе няма фалш или пък, тайни.

И всяка твоя ласка е открита.

Дори във яростта си, си омайно.

И аз не мога да ти се наситя.

© Мари Елен- Даниела Стамова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??