11 sept 2008, 15:29

Хуморески... 

  Poesía » De humor
1710 0 7

Паднах. Коленете си ожулих.

Голяма работа - поредният урок.

Следващия път - на ролери ще се кача,

дори и каска ще си сложа.

Да видим този път -

кой ще победи?!

Болката?! На нея обръч ще й дам,

нека около себе си се завърти.

Така, набрала скорост, ще се смъкне

на земята, където нея ще я заболи.

Нека и на колене да постои,

да види хубаво ли е, дали?!

Самотата ли?! О, самотата!

Тя бухалки дървени си проси.

Нека с тях да пожонглира,

отдавна, както с мен си позволява.

Аз със щастието ще пофлиртувам,

дойде и моят ред. Така поне си мисля.

Покорно чакала съм на опашка,

пред мене даже пускала съм други.

Но вече стига благородство,

преситих се да се изхранвам със преструвки.

© Пепи Оджакова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??