24 dic 2008, 17:07

Хвърчило 

  Poesía » Otra
553 0 4

Голо босо през полето

тича палаво дете.

Гони хвърчило с формата на цвете,

извисяващо се високо към синьото небе.

 

Слънце погледа му свива,

спира малкото момче,

очи с ръка закрива,

молба отправя към синьото небе.

 

Иска като пъстрото хвърчило

сега и то да полети,

като птиче лекокрило

да достигне необятни висини. 

© Славка Григорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??