8 sept 2017, 22:54  

И мисълта... 

  Poesía
614 1 6

 

Очите ми те обичат,
дланите ми те обичат,
устните ми те обичат

... и мисълта за теб
обичам!

 

 

© Ласка Александрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??