Sep 8, 2017, 10:54 PM  

И мисълта... 

  Poetry
611 1 6

 

Очите ми те обичат,
дланите ми те обичат,
устните ми те обичат

... и мисълта за теб
обичам!

 

 

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??