И плачат над нас небесата търсейки чиста и светла душа, а ние се смеем тук от Земята кой се е върнал да каже това?....
Не търсим вече смисъла в живота. След раждането учат ни това… Не казват, че богатство е сърцето, а как да купим къща, вещ, кола…
И плачат над нас небесата, а ние грешим и сме горди с това, но само за миг погледнете цветята, та те са щастливи от глътка вода!
И нека не плачат над нас небесата, земята в краката ни, моли и тя, животът е кратък, но вечна душата, доброто е нашият път в светлина!
© Елена Костадинова Todos los derechos reservados