26 mar 2009, 7:52

... И въздух поех си 

  Poesía » De amor
511 0 7

... И въздух поех си –

поредната глътка -

дълбока и чиста,

но толкова, толкова

кратко жестока!

Взех си хапчето –

поредната доза докосване.

В състояние под наркоза.

Но ме стегна сърцето.

От после.

Отдавна забравена поза.

Онази болка от ляво

пак се обади,

пак ме прободе.

Очите доволни

ще спят ли и тази нощ?

Как ли спокойни?

Ти ще си...

Ти отново ще дойдеш в съня ми...

 

© Нели Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??