16 jul 2023, 6:44

Илюзия 

  Poesía » De amor
400 0 1

С любов и мъка
Ти казвам аз
Сбогом, скъпа
И се чудя дали
Илюзия си била ти
Или беше земен рай
Дар от бога за самурай
Но беше късно
Паднах аз в морето
А ти ме очакваше в небето
Значи наистина си била

Илюзия една

© Мария Нитова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??