16.07.2023 г., 6:44 ч.

Илюзия 

  Поезия » Любовна
399 0 1

С любов и мъка
Ти казвам аз
Сбогом, скъпа
И се чудя дали
Илюзия си била ти
Или беше земен рай
Дар от бога за самурай
Но беше късно
Паднах аз в морето
А ти ме очакваше в небето
Значи наистина си била

Илюзия една

© Мария Нитова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??