Jul 16, 2023, 6:44 AM

Илюзия 

  Poetry » Love
402 0 1

С любов и мъка
Ти казвам аз
Сбогом, скъпа
И се чудя дали
Илюзия си била ти
Или беше земен рай
Дар от бога за самурай
Но беше късно
Паднах аз в морето
А ти ме очакваше в небето
Значи наистина си била

Илюзия една

© Мария Нитова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??