16 июл. 2023 г., 06:44

Илюзия 

  Поэзия » Любовная
401 0 1

С любов и мъка
Ти казвам аз
Сбогом, скъпа
И се чудя дали
Илюзия си била ти
Или беше земен рай
Дар от бога за самурай
Но беше късно
Паднах аз в морето
А ти ме очакваше в небето
Значи наистина си била

Илюзия една

© Мария Нитова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??