5 ene 2014, 21:19

Илюзия 

  Poesía » Otra
415 0 2

 

 

                        Илюзия

 

           Тръгнахме по пътища лъжливи.

           Запустя тя, нашата пътека.

           Никой няма да намери сили

           да тръгне пак по горската просека

           и да достигне мястото огряно

           от утринното слънце - при цветята.

           В миналото всичко ще остане,

           снегът ще позапълни празнотата.

           Но някога, в началото - не в края,

            загледани направо в светлината,

           повярвахме, че близо ще е Рая,

           а искали сме да останем на Земята.

© Виолета Томова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??