12 mar 2016, 0:24

Има Бог 

  Poesía » De amor
343 0 5

Има Бог

 

В живота ми разнебитен,

твърдо зае си мястото.

Започна да го сглобяваш

систематично, на части.

 

Те бяха се развалили,

излезли извън строя.

Всичко бяха изтрили,

в скапаната съдба, моя.

 

Сграби ме, разпиля ме.

Подейства ми като дрога.

Разчете ме, разгада ме.

Дори повярвах в Бога.

 

Непрекъснато, във омая

името ти изричам.

Искам светът да знае-

Боже, как те обичам!

© Мари Елен- Даниела Стамова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??