Има Бог
В живота ми разнебитен,
твърдо зае си мястото.
Започна да го сглобяваш
систематично, на части.
Те бяха се развалили,
излезли извън строя.
Всичко бяха изтрили,
в скапаната съдба, моя.
Сграби ме, разпиля ме.
Подейства ми като дрога.
Разчете ме, разгада ме.
Дори повярвах в Бога.
Непрекъснато, във омая
името ти изричам.
Искам светът да знае-
Боже, как те обичам!
© Мари Елен- Даниела Стамова Все права защищены