2 jun 2018, 1:11

Иска ми се 

  Poesía
292 0 4

Иска ми се, стих един...

с душа, сърце да го напиша.

И с него да разкажа на света

какво за мен, мечтата беше.

Да изживея любовта, да я почувствам

като фоерверг новогодишен.

Като сблъсък на звезди,

да разпръсна обичта си.

Като млечният ни път!?

Да е светъл в нощ студена!

Но... Когато се събудя!

Виждам всичко каквото и било...

каквото вчера го оставих!?

Тъжно, вяло, но добро...

И с надежда оцеляло

още ден, за по добро.

© Ангел Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Дано, Приятелю!Истински се радвам че сподели!Гавраиле !!!
  • Искрено.Дано се сбъдне,Приятилю!
  • Благодаря мила за топлият коментар но защо минахме на вие?До нови!☺
  • Важното е, че е добро и е оцеляло с надеждата! Поздрав Ааар! Хареса ми!
Propuestas
: ??:??