7 nov 2010, 20:58

Исках, но не позволи 

  Poesía » Otra
673 1 10

Исках с теб да изживея дните,

твойта болка - мен да ме боли,

исках да ти подаря звездите,

но ти не позволи,

от страх да не остане наранена,

любовта си криеше със шлем,

отпъждаше дори и малки,

невинни пориви във  мен.

А исках цялята да се разгърна

като небе,

да те прегърна,

да притихнеш в моите ръце,

от страст блажена упоен.

В замяна не желаех  нищо...

не всичко е пари, нали...

исках само да... обичам,

но ти не позволи.

© Гинка Любенова Косева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??