Ти беше оглушал и твърде земен
за моите разплискани слова.
С метафори душата ти да взема
не мога и не искам аз това.
Не искам да я запленявам с рими,
защото те разделят и болят,
а искам само с поглед да те имам,
по-истински от всичко в тоя свят.
© Светличка Todos los derechos reservados