8.04.2018 г., 17:28 ч.  

Искам само с поглед 

  Поезия
623 5 14

Ти беше оглушал и твърде земен

за моите разплискани слова.

С метафори душата ти да взема

не мога и не искам аз това.

 

Не искам да я запленявам с рими,

защото те разделят и болят,

а искам само с поглед да те имам,

по-истински от всичко в тоя свят.

 

© СК Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??