20 feb 2008, 13:42

Искам да бъда пак дете... 

  Poesía
1953 0 5
И как искам да бъда пак дете,
да забравя за болката и сълзите…
Да гушна старото мече,
да повярвам, че сбъдват се мечтите…

И искам на невинните лъжи пак да вярвам,
че нейде има някой, който ме обича…
Усмивки и любов да раздавам,
сърцето ми от радост да вика…

Искам… и щом някой иска да ме нарани,
да се скрия зад детския ми скрин...
Да усещам по детско болката… Да не ме боли…
С усмивка да се будя утрин…

Ах, как искам да бъда пак дете…
Дете, което е щастливо и обича…
Макар да е с одраскани колене…
Дете, което мечтае и нощем се врича…

Но ето вече съм голяма… и все повече боли…
Нямам рани по колената, само сърцето разбито е…
Зная, раните зарастват, но сърцето едва ли…
Виждам го пред мен… Разпилява се!

© Усмивка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??