27 dic 2018, 15:18

Искри в тавана 

  Poesía
246 1 2

Звездите тази нощ 

потънали в мъгла са...

Отчаяни очи търсят светлината

ръце самотни търсят любовта!

 

А смисът човешки ти напомня...

за обич и за добрина.

А нощите, тез същите от който

сърцето ти потръпва.

 

Помниш ли, как в мрака 

на ноща... звезди броеше

от печката, таз същата

която сгряваше ноща.

 

Тъмна нощ звезди 

който в нощтният таван

искри разпръскват.

Самотен си... но Бог е с нам.

 

Какво му трябва на човека.

Отново нощ, мъгла и още нещо.

Усмивка може би на човек любим?

Заспивай каза ми съдбата...

 

Отново нощ искрите светят

сърцето тъне в самота...

Но светлината от пердето

вдъхва вяра за любовта.

 

© Ангел Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Благодаря Влади,Приятелю,Благодаря!☺
  • Красиво пишеш, Приятелю:
    "Отново нощ искрите светят
    сърцето тъне в самота...
    Но светлината от пердето
    вдъхва вяра за любовта."
    Поздравявам те сърдечно и ти желая вдъхновена и здрава Нова година!
Propuestas
: ??:??