18 ene 2017, 12:31

История, с начало в края 

  Poesía » De amor
325 1 0

История, с начало в края

 

Нямах представа,

какво представлява

светът, в който живях.

Играех на жмичка.

И като птичка,

в облаците, летях.

 

Късно разбрах,

че не успях

по този път, не лесен,

как да вървя.

Да го извървя.

Да го превърна в песен.

 

Ала сполучих.

Че се научих

как да ценя живота.

Мойта душа

с него се сля.

Стана опорна кота.

 

За това, други

нямат заслуги.

Имаш единствено ти.

Застана до мен

в един зимен ден

и в този миг ме откри.

 

Беше отсреща.

На първата среща,

в кафето на магазина.

Чакаше мен.

На този ден,

преди четири години.

© Мари Елен- Даниела Стамова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??