21 sept 2010, 13:37

Изгревът на 14-ти септември 

  Poesía » Filosófica
796 0 6
Натежала пита слънце вадеше Медаря
от изтръпналото лоно, на еони от безкрая.
До където хоризонтът е обагрен във зелено
и любов превръща атомите във трептене.

Точно там, в парченцето отчупено от (к)рая,
спряло да си спомня откъде е спряло,
слагам мед и бъркам във горчивото си днешно
и допи(с)вам изгрева. Като Медаря безпогрешно.

© Димитрия Чакова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??