1 dic 2021, 13:49

Изгубена битка 

  Poesía » De amor
447 0 2

Обичта по-силна е от нас самите.

След всеки край е все по-жива.

Как да се откажа от такава, питам?

Липсва ми само, докато дишам.

 

Зная, трябва да се лъжем по принуда,

че нашата любов, любов не е.

Но, господар не съм, не мога и да бъда,

дори на собственото си сърце.

 

Дали изобщо ще осъмна някога,

когато в тебе няма да съм влюбена?

Или това да те обичам толкова,

вече отдавна е битка изгубена?

© Бисерка Тодорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??