10 ago 2008, 13:50

изстивам 

  Poesía » Versos blancos
972 0 14
 

лъчите на времето

в нежни спирали

завихрят

изкормена зима

повтаряемост тежка

с досада отмерва

изживените вече

моменти

на наслада

на обич

на врял и кипял

на отхвърлени

тъжни надежди

обезателна мярка

кой е взел

кой е дал

дирижира

сърдечния ритъм

на нощта

изкривената страст

преобръща ме в звук

и изстивам

 

 

 

© Геновева Христова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??