лъчите на времето
в нежни спирали
завихрят
изкормена зима
повтаряемост тежка
с досада отмерва
изживените вече
моменти
на наслада
на обич
на врял и кипял
на отхвърлени
тъжни надежди
обезателна мярка
кой е взел
кой е дал
дирижира
сърдечния ритъм
на нощта
изкривената страст
преобръща ме в звук
и изстивам
© Геновева Христова All rights reserved.
ще се сгрееш отново
ако е дал Милостивия...