26 abr 2008, 18:36

Жадувам те 

  Poesía » De amor
2315 0 14



Жадувам те,


омаян неприкрито!


Поругавам те,


но компенсирам скрито...


За теб живея


независимо обречен!


Наранявам те,


за да те имам вечно.


Топла си...


гласът...


очите...


Вдъхновяваш ме


със устни лековити...


Болка си ми!


Никога не стана моя...


с мен си,


но те няма...


Рана незарастваща


в негата страстна,


във съдбовната посока


на попрището твое.

© Чавдар Кунчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??