14 may 2018, 21:47

Жива 

  Poesía
467 5 10

Не ми е тъжно. Радвам се, че свърши.
Че краят всъщност, казват, е начало.
И точката не ще да ме прекърши,
щом днеска пак е слънчице изгряло.

 

Животът дава множество уроци —
за срещи и раздели, и за хора,
за падания, ставане, отскоци,
за устрем, и растеж без грам умора.

 

Понякога е трудно да прогледнеш
и криеш се сломен във тъмнината,
но искаш ли, ще можеш, ще успееш
да видиш, да откриеш светлината.

 

Аз моята намерих, продължавам.
Сърцето ми тупти и съм щастлива.
За нищичко, за миг, не съжалявам.
Благодаря ти. Сбогом! Аз оставам жива.

© Мануела Бъчварова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??