21 may 2010, 12:18

Как Гошко ще стане персона грата 

  Poesía » Para niños
903 0 24

Как Гошко ще стане персона грата

 

Гошко диво се чумери:

мама с книжката замери.

Не харесва да чете

приказките туй  дете.

 

Тропа, трепери, крещи,

блясват в очите сълзи.

Гошко е артист голям:

не иска вкъщи да е сам.

 

„Мама май че не разбира -

играчките защо прибира?!

Ще прочета аз тази книжка,

имам ли компютър с мишка!”

 

Детенце мило, я поспри!

Мама, тате – слушкай ти!

Учи и забравù за играта,

за да станеш персона грата!

 

© Плами Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??