провокирано от разказ на vale5
Карамелка съм. В ягодов цвят. И дойдох
по случайност във вашия свят. Да ви кажа.
Че сте станали сухи, студено безлични,
но в сърцата ви липсват ефирни безжичия.
И защо се изяждате къс подир къс?!
И нима със пари си купувате радости?
Все такива финансови драми рушат
всичко свято и трупат в отпадъци...
© Златка Вълкова Todos los derechos reservados