Aug 10, 2013, 10:07 PM  

Карамелка 

  Poetry » Phylosophy
1037 2 9

                                                                                    провокирано от разказ на vale5

 

 

                                                   Карамелка съм. В ягодов цвят. И дойдох

                                                     по случайност във вашия свят. Да ви кажа.

                                                      Че сте станали сухи, студено безлични,

                                                       но в сърцата ви липсват ефирни безжичия.

 

                                                       И защо се изяждате къс подир къс?!

                                                       И нима със пари си купувате радости?

                                                       Все такива финансови драми рушат

                                                       всичко свято и трупат в отпадъци...

© Златка Вълкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??