9 ago 2009, 20:12

Кога 

  Poesía » De amor
858 0 12

 

 

 

Кога ще ми покажеш слънцето,

в очите ти изгряващо за мене?

С ръцете си кога ще ме целунеш -

дъхът ми в безтегловности да стене?

 

 

Кога ще ме погалиш с мисъл,

притихнала от обич във гръдта ти?

Кога ще ми разкажеш, че си писал

слова, за мен единствено избрани?

 

 

Кога ще пиеш нежност от косите ми,

разпръснати и рошави, и мокри,

от клепките ми - тайни неразлистени,

от устните ми - кадифени вопли?

 

 

Кога ще стоплиш тънките ми пръсти,

измръзнали, рисувайки звездите...

Кога в сърдечен зов ще ме потърсиш

и, всъщност, ще ме гледаш ли в очите?

 

 

 

 

 



© Геновева Христова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??