1 oct 2013, 21:38  

Когато плача 

  Poesía » De amor
765 0 8

Нека да поплача. Остави  ме.
Малък спад по слънчевата крива.
Не, че имам някакви проблеми,
но когато плача съм красива.

Зная, че сълзите ми чертаят
тъмна диря в погледа ти бистър.
Може някога да преигравам,
но когато плача се пречиствам.

Не разбираш женската природа,
сигурно ще ти е нужен речник.
Виж, със теб сме от една порода,
но когато плача съм далече.

Няма никаква зловеща тайна -
има дни, в които съм различна.
Междувременно открих - случайно -
и когато плача те обичам.

© Христина Мачикян Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??