3 ago 2018, 8:56

Когато се науча да оставам 

  Poesía
919 4 7

 

 

Когато се науча да не вярвам 

в изстиналите струни на съдбата, 

в живота, обосял и неизстрадал 

на нощите, прегърбени, лицата.

 

Когато се науча да мълча, 

когато се опитвам да не пея, 

в ръцете ми за миг ще отзвучат 

илюзиите на вятъра разсеян...

 

Когато се науча да летя 

и вярата край мене е измамна, 

по пътя си ще продължа - натам, 

където ще съм сън. И ще остана.

 

 

 

© Геновева Христова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??