19 ene 2024, 21:27

...когато се влюбих 

  Poesía » De amor
167 1 1

...когато се влюбих 

 

Открихме се така внезапно
и искрата се запали.
Влюбих се във теб безкрайно,
заздравяха всички рани!

 

Сякаш като сън, 
като приказка вълшебна
всичко се превърна в огън,
когато в моя живот ти влезна!

© Диана Дамянова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??