...когато се влюбих
Открихме се така внезапно
и искрата се запали.
Влюбих се във теб безкрайно,
заздравяха всички рани!
Сякаш като сън,
като приказка вълшебна
всичко се превърна в огън,
когато в моя живот ти влезна!
© Диана Дамянова Все права защищены