19.01.2024 г., 21:27 ч.

...когато се влюбих 

  Поезия » Любовна
166 1 1

...когато се влюбих 

 

Открихме се така внезапно
и искрата се запали.
Влюбих се във теб безкрайно,
заздравяха всички рани!

 

Сякаш като сън, 
като приказка вълшебна
всичко се превърна в огън,
когато в моя живот ти влезна!

© Диана Дамянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??