Jan 19, 2024, 9:27 PM

...когато се влюбих 

  Poetry » Love
255 1 1

...когато се влюбих 

 

Открихме се така внезапно
и искрата се запали.
Влюбих се във теб безкрайно,
заздравяха всички рани!

 

Сякаш като сън, 
като приказка вълшебна
всичко се превърна в огън,
когато в моя живот ти влезна!

© Диана Дамянова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??