„Вярваме на врачки и гадатели,
на черната и бялата магия.
На непознатото горещи почитатели –
там търсим отговор кои сме ние.”
Румен Ченков
„Кой съм аз?”
„Защо съществувам?"
"Нирвана или екстаз?"
Въпроси задаваме. Книжки четем четем, и питаме...
Питаме - медиуми, врачки, гадателки...
А защо отговор на въпроса - „Кой съм?”, вътре в себе си да потърсим не се опитаме?
Защо първо себе си не пребродим,
търсейки смисъла на своето Аз,
оставяйки интуицията напред да ни води?
© Ирен Todos los derechos reservados