Jan 30, 2015, 7:35 AM

Кой съм аз? 

  Poetry » Phylosophy
320 0 2

„Вярваме на врачки и гадатели,

на черната и бялата магия.

На непознатото горещи почитатели –

там търсим отговор кои сме ние.”

Румен Ченков

 

„Кой съм аз?”

„Защо съществувам?"

"Нирвана или екстаз?"

 

Въпроси задаваме. Книжки четем четем, и питаме...

Питаме - медиуми, врачки, гадателки...

А защо отговор на въпроса - „Кой съм?”, вътре в себе си да потърсим не се  опитаме?

 

Защо първо себе си не пребродим, 

търсейки смисъла на своето Аз,

оставяйки интуицията напред да ни води?

 

© Ирен All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • abagar, благодаря за вниманието! Както и на всички други наминали от тук.
  • Да, трудно се намираме и лесно се губим в лабиринта от подобен вид въпроси.
    Едва когато човек разбере кой Е, намира своето приложение, през другото време се е "самоизползвал"не по предназначение
Random works
: ??:??