4 jun 2010, 18:35

Копнеж 

  Poesía » Filosófica
2123 0 23

Един копнеж в сърцето ми говори.

Един копнеж - Да продължа нататък!

Той ражда всяка страст и всеки порив,

и дава смисъл на живота кратък.

 

Надеждата от него произлиза.

Мечтата е любимото му средство.

Копнежът е небесната ми виза

към вечността ... и моето наследство.

© Яким Дянков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??