Jun 4, 2010, 6:35 PM

Копнеж 

  Poetry » Phylosophy
2035 0 23

Един копнеж в сърцето ми говори.

Един копнеж - Да продължа нататък!

Той ражда всяка страст и всеки порив,

и дава смисъл на живота кратък.

 

Надеждата от него произлиза.

Мечтата е любимото му средство.

Копнежът е небесната ми виза

към вечността ... и моето наследство.

© Яким Дянков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??