4 июн. 2010 г., 18:35

Копнеж 

  Поэзия » Философская
2039 0 23

Един копнеж в сърцето ми говори.

Един копнеж - Да продължа нататък!

Той ражда всяка страст и всеки порив,

и дава смисъл на живота кратък.

 

Надеждата от него произлиза.

Мечтата е любимото му средство.

Копнежът е небесната ми виза

към вечността ... и моето наследство.

© Яким Дянков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??