7 ago 2007, 22:23

КРИВАТА УЛИЧКА... 

  Poesía
687 0 10
Аз съм кривата уличка...
Премина по мен
едно младо момиче...
Бързаше...
Бях радостен,
че тъкмо на мен се случи...
За минута дори не спря...
Отмина забързано...
Аз,
останах сам под дъжда...

Аз съм кривата уличка...
Премина по мен
една зряла жена...
Спря до завоя...
Огледа двете посоки...
Замисли се...
Усмихна се...
Да тръгне избра...

Аз съм кривата уличка...
Отнякъде се дотътри
една стара жена...
Дишаше тежко...
Бавно вървеше и...
спря...
Не се огледа.
Знаеше всички посоки...
на света.
Остана завинаги с мен!
Аз бях
нейната
крива
съдба...


© Валентин Йорданов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??