29 jul 2016, 21:49

Кръговрат 

  Poesía
320 1 3

Кръговрат

 

Виждала съм рано, по разсъмнало,

Луната колко тъжна си отива.

И малко преди още да е съмнало,

как тя лицето си, във малък сърп, присвива.

 

Личи си, че не иска да си тръгне.

А Слънцето пък, хуква да я гони.

И със лъчите си, се мъчи да изтръгне

и наруши вселенските закони.

 

Ще почне Слънцето от запад да изгрява.

И хората ще се объркат на Земята,

не знаейки, да лягат или стават...

Природата си знае правилата!

© Мари Елен- Даниела Стамова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??