Жизнено важно е да знаем!?
Че всички имаме душа...
Че носим във гърдите си,
сърца който страдат!
Затуй че други сме сега.
Как искам всичко да направя.
На всички аз любов да подаря!
Но всъщност в мен сърцето страда...
Гори от вътре моята душа.
Сълзи солени ме обливат!?
Умръзна ми таз черна самота!?
Къде изчезнаха мечтите?
Къде отиде любовта...?
© Ангел Todos los derechos reservados