28 nov 2022, 11:52

Къде съм 

  Poesía » Otra
579 6 15

Къде съм аз? Душата ми – вселена,

пътува между бъдеще и минало.

От хиляди звезди е осветена,

дори когато в ступор е застинала.

 

Къде съм аз сред многото въпроси

в главата ми забити като копия.

Опитвам всички грехове да нося,

затънала сред блато от утопии.

 

Къде съм аз? Отворила сърцето

за мъдростта космическа на времето

и виждам там хармония, където

вода и суша се прегръщат шеметно.

 

Къде съм аз? В отломки на комети

и в пъстрата шевица на сезоните.

От жажда да живея съм обзета,

простете любовта ми непресторена!

© Nina Sarieva Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??