13 dic 2013, 22:38

Лапички 

  Poesía » Otra
538 0 8

Черно коте съм.

Минавам през краката
на бял и тих тринайсти петък.

А той ме вдига от земята
и обещава
точно днес да бъде светъл.
Увива ме в най-пухкавото одеало
от няколко мечти,
бродирани с усмивки,
които всъщност са начало
на спектакъл
за щастливки.
Издигнал се над всяко суеверие
погалва Петък мокрите ми лапи.
Смарагдово блестят очите ми.
Снежинка по носа опитва да ме хапе.

Lucky

© Лъки Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??