19 jun 2007, 20:57

Липса 

  Poesía
580 0 0

                                
                    Бягах от тъмнината, за да срещна светлина.

                    Не намерих смисъл, не открих истинското, което търсих.

                    Сгреших пред Бога и пред себе си заради теб.

                    Грях ли си ти или благодат?


                   В задъненa улица се озовах  на кръстопът.

                   Там разпънат на кръст, целия в кръв.
                   Раните ми кървят, а очите ми сълзят.

                   Сам със себе си тихо плача...


                  Викам за помощ, никой не ме чува.

                  Всички ли са глухи или аз онемях?

                  Търсих вечността, търсих радостта.

                  Отново съм сам и се боря за глътка въздух.


                  Устните ми са жадни за твоите.

                  Очите ми те търсят навсякъде и за теб блестят.

                  Ти изчезна някъде с моята душа, отлетя.

                  Върни ми я отново или ме вземи при себе си.


                 Липсва ми тя, но ми липсваш и ти, затова по-добре ме намери.

© Бен Ар Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??