Бягах от тъмнината, за да срещна светлина.
Не намерих смисъл, не открих истинското, което търсих.
Сгреших пред Бога и пред себе си заради теб.
Грях ли си ти или благодат?
В задъненa улица се озовах на кръстопът.
Там разпънат на кръст, целия в кръв.
Раните ми кървят, а очите ми сълзят.
Сам със себе си тихо плача...
Викам за помощ, никой не ме чува.
Всички ли са глухи или аз онемях?
Търсих вечността, търсих радостта.
Отново съм сам и се боря за глътка въздух.
Устните ми са жадни за твоите.
Очите ми те търсят навсякъде и за теб блестят.
Ти изчезна някъде с моята душа, отлетя.
Върни ми я отново или ме вземи при себе си.
Липсва ми тя, но ми липсваш и ти, затова по-добре ме намери.
© Бен Ар All rights reserved.